Säästä rahaa edullisemmalla puhelinliittymällä

Yksi vähiten ajateltuja mutta tehokkaimpia säästökikkoja on hankkia edullisempi puhelinliittymä. Puhelinliittymän vaihdolla voi säästää vuositasolla jopa satoja euroja, ja aikaa vaihtamiseen kuluu yleensä vain viitisen minuuttia. Mitä siis vielä odotat?

Näin löydät edullisimman liittymän

Ensimmäisenä on hyvä tietää, paljonko puhelintaan oikein käyttää. Käytätkö puhelintasti vain silloin tällöin satunnaisiin puheluihin, vai roikutko netissä koko ajan? Riittääkö käytön mukaan laskutettava liittymä, vai onko tarve hankkia rajaton liittymä? Kaiva siis esille alkuun vanhat puhelinlaskusi ja laske, paljonko keskimäärin käytät puheminuutteja ja dataa kuukaudessa.

Seuraavaksi on hyvä selvittää, miten nopean netin tarvitset. Mieti aluksi, kuinka nopea nettiyhteys on nykyisessä liittymässäsi, ja onko se riittävä? Tämän pohjalta voit päätellä millaista nopeutta tulevassa liittymässäsi tarvitset.

Seuraavaksi onkin edessä uuden puhelinliittymän valinta. Tämä operaatio onnistuu helpoiten, kun olet ensin suurin piirtein päätellyt edellisten kohtien perusteella, millaisen liittymän tarvitset. Seuraavaksi kannattaa suunnata sivustolle, jossa liittymiä voi vertailla. Sivustolta löydät eri operaattorien eri liittymät, ja pääset kätevästi linkkien kautta operaattorien omille sivuille tilaamaan liittymää.

That’s all, folks! Liittymän vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, ja muutaman minuutin ähräämisellä voit huomata säästäväsi vuositasolla useamman satkun rahaa. Ei paha, eihän?